Informatie

Ren, huppel, dans of wandel 2,5 kilometer door de binnenstad van Roermond samen met honderden andere kerstmannen en -vrouwen!

Op zondag 11 december 2022 vindt in Roermond de tweede editie plaats van de beroemde SantaRun. Het leukste winterevenement in de binnenstad van Roermond. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers, in alle leeftijden, rennen, huppelen of wandelen het 2,5 kilometer lange parcours en zamelen hierbij geld in voor het goede doel.

Hoe werkt het?

De SantaRun is een Fun Run van 2,5 kilometer, dus hardlopen is niet nodig. Lopen, huppelen en dansen is ook goed. De run start en eindigt op het Munsterplein en gaat via de Roerpassage, winkelstraten en pleinen. Elke loper doet mee in een kerstmannenpak dat je krijgt van ons.

Maar als loper of als groep lopers kun je je natuurlijk zo mooi uitdossen als je wilt. Voor € 12,50 voor volwassenen, € 7,50 voor kids tot 12 jaar of een gezinstickets van € 35,– doe je mee en steun je een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar ……

Voor wie is het?

De Rotary SantaRun is voor iedereen die zin heeft om op een gezellige manier met vrienden, familie, collega’s of sportteam in de sfeer van Kerst mee te doen met een geweldig evenement voor een goed doel. Deelnemers zijn jong en oud. De allerkleinsten kunnen in de wandelwagen of op de driewieler meegeduwd worden.

Wees op tijd op het Munsterplein op zondag 11 december 2022, want om 12:00 uur begint ons podiumprogramma. Daar wil je bij zijn! En vooraf moet je natuurlijk je kerstmannenpak in ontvangst nemen en aantrekken.

Verzamelen om 12 uur

En het startschot is om 13:00 uur

Voor en na de Santa Run is er voor elke loper warme chocomelk of Glühwein en natuurlijk is er een afterparty.

En natuurlijk is er een geweldige prijs voor de leukste, meest origineel verklede Santarunner!

Klik hier en meld je aan!